Zadovoljni i spremni za 2018.

– „You have everything you need to build something far bigger than yourself“ –

U jednom od prethodnih postova pisao sam o tome koliko je važno imati vredne i kvalitetne ljude u timu, one koji nisu motivisani isključivo ciljevima kompanije već i željom da lično napreduju. Stava sam da je podjednako važno posmatrati sebe kao dobrog timskog igrača, ali isto tako i kao pojedinca koji treba da se razvija na svom ličnom planu. Jer, ako sami sebe dovedete u onaj osećaj da neprestano nekome nešto dajete i da nekome gradite, da vas neko iskorišćava, a u isto vreme ne vidite sav onaj prostor u kojem možete da napredujete, vremenom takav osećaj može da preraste u jednu vrstu nezadovoljstva. Nezadovoljstvo dalje vodi do loše atmosfere među ljudima, nezadovoljavajućih rezultata, i na kraju nikome nije dobro. Dakle, stvar je u tome iz kog ugla posmatramo svoje lične mogućnosti. Naravno, važno je i u kakvoj kompaniji i okruženju radimo. Takvih „teških osećaja“ i ograničavanja ličnog razvoja zaposlenih, u MaxBet-u nema.

Mera našeg tima je biti (na prvom mestu) dobar čovek, ne znati za granice u razvoju i imati stav „no hard feelings“. U takvoj atmosferi, kao osnivač imam još veću odgovornost da ljudima u timu dam vetar u leđa. I da ih nagradim za doprinos razvoju kompanije, i motivišem ih da uvek gledaju napred.

Kraj prošle poslovne godine za nama video sam kao odličan momenat da kompanija, sve svoje zaposlene koje vredno rade prodaju na terenu, nagradi novim vozilima. Njihove pozitivne reakcije na dan uručivanja vozila, za mene su bili dovoljna satisfakcija i potvrda da će ubuduće svi oni lakše i udobnije raditi posao koji vole.

Ovo je ujedno i uvod u sva ulaganja koja nas očekuju u 2018., s krajnjim ciljem da se kompanija dodatno razvije i još bolje pozicionira na tržištu.

Kolege, neka su vam srećne sve buduće vožnje!

Saša Marčeta

Tags: , , , ,

Izrada web sajta Progressive Media