Solidarnost na delu i u vreme pandemije

Neka vremena su izazovnija od drugih. Slobodno mogu reći da je prethodnih 6 meseci, usled virusa COVID-19, bilo natprosečno izazovno. Vanredno stanje, karantin, rad od kuće, strepnja za zdravlje…

U takvim vremenima ostati na putu humanosti i solidarnosti je imperativ. Stoga ponosno ističem činjenicu da je i u toku vanrednog stanja, MaxBet-ov humanitarni tim, na čelu sa Goranom Samolovcem, uspešno i bezbedno organizovao Akciju dobrovoljnog davanja krvi nekoliko puta za vreme pandemije.

Goran Samolovac, vođa MaxBet-ovog humanitarnog tima

Akcija je organizovana u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje i Instituta za transfuziju krvi. Pored dezinfekcije prostora, preduzeli smo i dodatne preventivne mere radi sigurnosti učesnika u akciji.

Goran Samolovac, organizator MaxBet humanitarne gerile i čovek koji stoji ispred naših mnogobrojnih akcija dobrovoljnog davanja krvi, ove godine odlazi korak dalje – biće učesnik trodnevnog Savetovanja sa organizatorima dobrovoljnog davalaštva krvi i dobrovoljnim davaocima krvi.

Dakle, u novu sezonu definitivno ulazimo rešeni da ovakvu vrstu humanitarnog delanja proširimo i podignemo na još viši nivo. Jer Život je krv.

Izrada web sajta Progressive Media