Prva MaxBet konferencija: No change – no growth

U aprilu je održana Prva MaxBet konferencija pod nazivom No change – no growth. Za sve ove godine koliko postojimo dokazali smo da se naporan rad, trud i zalaganje isplati. Naravno, potrebno je bilo i malo sreće. Zavrteli smo cilindar ruleta i pogodili smo direktno u broj.

Stvorili smo kompaniju koja danas broji preko 2000 zaposlenih. Kompaniju koja je proširila svoje poslovanje van granica Srbije i Evrope. Kompaniju koja ima i online poslovanje koje nam je otvorilo dodatni prozor u svet.

Veoma nam je stalo da naši zaposleni rastu, razvijaju se i rade na sebi uporedo sa kompanijom. MaxBet se razvija i postavlja standarde za celu gaming industriju.

Lično sam veoma ponosan na svoj tim, njihova nasmejana lica, predan rad, njihova želja za napretkom i uspehom me je oduševila. MaxBet je uvek uz svoje ljude, moj i naš cilj je da kao porodica rastemo, osnaženi sa najkvalitetnijim ljudima. Jedan od njih je Minja Bolesnikov, naš novi CEO. Dobrodošao! Hvala svim gostima i predavačima koji su nam preneli svoja zapažanja i iskustva sa njihovog puta uspeha i razvoja.

Izrada web sajta Progressive Media