Porodica u okviru MaxBet porodice

Kada insistiram(o) na reči porodica, to nikako nije slučajno. Poznata je činjenica da sve naše zaposlene posmatramo kao članove  porodice o kojoj brinemo i u koju ulažemo. Ali, tu se priča ne završava.

MaxBet grupacija ne samo što je sistem koji funkcioniše kao porodica, već u okviru tog sistema postoji i isprepletenost sa porodicom pojedinca. Statistika kaže da 15% od ukupnog broja MaxBet zaposlenih ima člana porodice koji je takođe zaposlen u MaxBetu. Zašto je to važno? Zato što smatram da to što naši zaposleni  žele da svoju radnu atmosferu preporuče i svojim voljenima, mnogo govori o samoj grupaciji.  Mišljenja sam i da takvi momenti dodatno učvršćuju odnos poslodavaca i zaposlenih. Ono što sigurno znam, jeste da mene čine ponosnim.

Kad pričam o porodicama, ne mogu a da ne pomenem jednu stvar koja me čini i više nego ponosnim. Naime, čak 29% od ukupnog broja MaxBet zaposlenih dobilo je dete za vreme svog angažovanja u MaxBet grupaciji. Svi znamo da je dolazak prinove velika stvar. Ipak, to je i nešto što se neretko odlaže „za bolja vremena“ i to zbog nedovoljne pouzdanosti trenutnog zaposlenja i straha da će dete doći u nesigurnim danima u kojima je teško planirati budućnost. Činjenica da se naši zaposleni osećaju sigurnim i da znaju da će se i njihova nova, proširena porodica osećati sigurnom unutar MaxBet-a, jedan je od znakova koji mi govore da smo na pravom putu:

Putu koji prepoznaje i vrednuje istinske vrednosti. Putu na kojem se svaki pojedinac oseća bezbedno i spremno da planira budućnost i svoje prve porodice i sopstvenu budućnost u okviru MaxBet porodice.

 

Izrada web sajta Progressive Media