Naš Deda Max obradovao decu na odeljenjima hematologije i onkologije

Poslednji dani u godini po pravilu znaju da budu prilično stresni. Svodimo račune, analiziramo šta smo postigli, (iznova) proveravamo da li nas planovi za narednu godinu nepogrešivo vode do željenog cilja, i tako u krug. Dileme nema, sve su to obaveze koje moraju da se završe. Međutim, koliko god bili okupirani poslom, ima i onih mnogo pozitivnijih stvari kojih se mi u MaxBet-u ni po koju cenu ne odričemo.

Svesni odgovornosti koje imamo prema najmlađima, kao i činjenice da, dok se mi bavimo računicama, oni željno iščekuju Deda Mraza, rešili smo da im ovaj put praznike ulepšamo na drugačiji način. Zato smo odlučili da paketiće ove godine podeli – drugačiji od svih Deda Mrazova – Deda Max. Za klince naših zaposlenih Deda Max je uvek atrakcija, i svaki put kada se dobro provedu i nasmejani odu kući, znamo da smo uspeli. Ove godine sebi smo dali još jedan zadatak – da obiđemo Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu. Novogodišnje paketiće darovali smo deci na odeljenjima hematologije i onkologije i u dva urgentna centra instituta. Želim da verujem da smo bar malo doprineli da im ovogodišnji praznici budu lepši.

Na kraju, imam potrebu da podsetim na jednu važnu stvar. Poklonom se niko ne kupuje, već se poklon daruje. Drugim rečima – nisu najbolji oni pokloni koji su najskuplji, nego oni koje ste dali od srca.

Srećni praznici!

Saša Marčeta

Tags: , , , ,

Izrada web sajta Progressive Media