„MaxBet“ tim na ICE Totally Gaming sajmu u Londonu

ICE Totally Gaming je najveći i najuticajniji međunarodni sajam igara na sreću koji ne propuštam. Odlazak na ovaj događaj za sve nas u industriji zabave i igara na sreću važan je zbog praćenja novih trendova, upoznavanja potencijalnih partnera i uopšte razvoja i usavršavanja. Sveopšti utisak je da se trendovi u ovoj branši nikada brže nisu smenjivali. Činjenica je da nam je tehnološka (r)evolucija donela potpuno nove momente, i malo je reći da sam oduševljen svim novitetima koje sam sa svojim „MaxBet“ timom u Londonu uspeo da vidim i doživim.

Tokom tri dana, obišli smo brojne štandove, prisustvovali smo panel diskusijama i seminarima na temu modernizacije igara, uticaja blockchain-a na igre na sreću, dizajna igara, odgovornog klađenja, pa i sajberkriminala i bezbednosnih rizika u oblasti onlajn kockanja. Posebno interesantan deo, kada je reč o razvoju igara, odnosio se na psihologiju igrača i ulogu psihologije u budućem razvoju igara na sreću. Pored toga, dobar deo novih kontakata koji smo ostvarili sa ljudima koji su na ICE sajam došli iz svih krajeva sveta, vidim kao šansu za umrežavanje i potencijalna partnerstva. Važno je da napomenem da je ICE Totally Gaming mesto koje svake godine privuče preko 30.000 ljudi, i među njima rukovodioce najvećih kazina i kazino grupacija u Evropi.

  

Na kraju, kući smo se vratili bogatiji za još jedno putovanje koje se, uz moj sjajan tim, uvek pretvori u avanturu za ceo život. Drugim rečima, nothing is as strong as team spirit! 😉

Saša Marčeta

Tags: , , , , ,

Izrada web sajta Progressive Media