Izvrsno igračko iskustvo na prvom mestu – saradnja MaxBet-a i BetGames.TV

Septembar je važan mesec – mesec novih projekata, novih ideja i nove, jesenje sezone. Zato mi je izuzetno drago što je MaxBet onlajn tim u septembar uplovio na izvanredan način. Naime, od sada, naši onlajn igrači će imati privilegiju da uživaju u igrama vodećeg provajdera igara na sreću – BetGames.TV.

Zašto je ovo važno? Zato što je BetGames.TV jedan od najregulisanijih pružalaca usluga u lajv gejming sektoru, sa licencama izdatim od strane više jurisdikcija, uključujući UKGC, MGA, Italiju kao i razne južnoafričke organe zadužene za igre na sreću, uz dodatne sertifikate koji se očekuju iz Švedske i Kolumbije. Njihove igre su uzbudljive, autentične i inovativne i ne sumnjam da će MaxBet igrači uživati u otkrivanju njihovih specifičnosti.

Verujem da je ovo početak jedne produktivne saradnje i za nas i za BetGames.TV koji je u MaxBetu prepoznao kvalitetnog i pouzdanog partnera.

Naša osnovna ideja vodilja je pružanje najboljeg mogućeg igračkog iskustva, a novoostvareno partnerstvo sa BetGames.TV-om predstavlja ogroman korak u unapređivanju te ideje.

Izrada web sajta Progressive Media