Novi prostor za novi početak – otvorili smo centralu u Beogradu (FOTO, VIDEO)

Otvaranjem centrale u Beogradu i zvanično smo načeli najvažnije tržište u Srbiji. Nakon starta u Zrenjaninu početkom devedesetih, a onda i preseljenja centrale u Novi Sad, negde je bilo logično da naredni korak bude Beograd. Motiv ovog poteza je pre svega bio potencijal velikog tržišta. Želja je naravno i da zaposlimo nove ljude iz ove sredine. Oni koji već rade u MaxBet timu zadovoljni su prostorom, svim modernim rešenjima koje smo u saradnji sa arhitektama sproveli u delo. Mogu da kažem da i lično smatram da je centrala prostor kakav sam oduvek želeo za kompaniju.

Fokusirali smo se tako da najveći deo prostora bude zasnovan na „open space“ konceptu, s ciljem da zaposleni imaju bolju komunikaciju i da na ovaj način dodatno ojačamo timski rad. Naravno, zajednički prostor – sala za sastanke, ipak je izdvojena, ali vrlo transparentna, ograđena staklom. Zastupljen je i eco-friendly momenat postavljanjem posebnih posuda za separaciju otpada. Svima je tokom dana dostupan restoran koji u potpunosti podseća na naš „Kafemat“, kao i poseban prostor za opuštanje u vreme pauze. Posebno mi je drago što deca zaposlenih imaju svoj kutak i što ovde, uz svoje roditelje, mogu da se druže i da uživaju.

Suština je da zaposleni dolaze na posao inspirisani i sa više entuzijazma, i da u prostoru u kojem u proseku provode osam radnih sati, imaju i dovoljnu dozu komfora.

Novi prostor iskoristili smo prošlog petka i za proslavu početka rada u Beogradu, u društvu prijatelja i dugogodišnjih saradnika kompanije. Oni koji nas poznaju, znaju da nijedna proslava ne može da prođe bez vrhunske muzike, benda, atmosfere.., uostalom – pogledajte 😉

Maxbet Proslava
Maxbet Proslava7
Maxbet Proslava8
Maxbet Proslava2
Maxbet Proslava10
Maxbet Proslava11
Maxbet Proslava4
Maxbet Proslava5
Maxbet Proslava3
Maxbet Proslava
Maxbet Proslava9
Maxbet Proslava6

Saša Marčeta

Tags: , , , ,

Izrada web sajta Progressive Media