Art & Fashion

Moja želja je da Fondacija Saša Marčeta nepristrasno podržava sve vidove umetnosti. Naš cilj je da izgradimo most koji će Srbiju dvosmerno povezati sa svetom.

Zato smo ovog puta udružili snage sa Agencijom Fabrika i u maju održali Art & Fashion manifestaciju u
Bioskopu Balkan.

Bioskop Balkan se prve večeri transformisao u čuveni hotel Ritz. Zahvaljujući predstavi „ Mala crna haljina ”, glumice Rada Đuričin i Vjera Mujović dočarale su nam život Coco Chanel.

 

Druge večeri je priređena modna revija, kreatora visoke mode Itala Marseligia, u čijem sklopu su se odigrali performansi “ZINAIDA & LE TROIANE” i “ANNA CAPPELLI ADORA I BAUSTELLE”, u režiji Rossana Giuppe. Italo je kao kostimograf u performansima prikazao svoje vizije i inspiracije za kreacije. Uloga Jelene Trojanske pripala je Tamari Aleksić, dok je u drugom performansu glavnu ulogu igrala Bianca Nappi. Publika je bila oduševljena!

Jelena Mihajlović (Jelle Cello) je održala mini koncert i predstavila nam svoj novi album „ Potraga za magičnim violončelom“.

Ponosan sam što je Bioskop Balkan i ovog puta bio epicentar Nove ARTmosfere! Slike sa mini koncerta

Zanimljivo je to što su naši gosti po prvi put bili u Srbiji, potrudili smo se da svakako ne bude i jedini.

Fondacija Saša Marčeta predano radi na ostvarenju opštekorisnog cilja, borimo se za sve naraštaje koje nam dolaze. Verujemo u pobedu!

Art And Fashion Marceta 001
Art And Fashion Marceta 002
Art And Fashion Marceta 003
Art And Fashion Marceta 004
Art And Fashion Marceta 005
Art And Fashion Marceta 006
Art And Fashion Sasa Marceta
Art And Fashion Sasa Marceta 001
Art And Fashion Marceta 007

Izrada web sajta Progressive Media